Ciclisme

Cassú acaba segon a la cursa de casa

Ciclisme. La quarta Empordà BTT Extrem, amb 350 participants, va ser per a Josep Betalú i Guylaine Ducol

Josep Betalú i Guylaine Ducol van inscriure el seu nom en el palmarès de la TwoNav Empordà BTT Extrem, la quarta edició de la qual es va fer dissabte i diumenge amb tres etapes. Hi va haver protagonisme de les comarques gironines perquè Guillem Cassú va ser el segon a la general i el millor jove i Joan Llordella, vencedor de les dues primeres edicions, va ser el tercer.

Les Gavarres van ser el marc de l’Empordà BTT Extrem, amb 350 participants entre totes les modalitats. Josep Betalú (Doctore Bike) va ser el més ràpid en l’etapa inicial, dissabte al matí amb 49 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu acumulat amb partida i arribada a Mont-ras, com la posterior contrarellotge individual, a la tarda i en ordre de partida invers a la classificació de la primera etapa. Joan Llordella (Buff-Scott Pro Team) havia estat segon a dos minuts i Pau Egeda (Biking Point), tercer a sis. En la crono, Betalú va tornara ser el més ràpid a fer els 8 km i 240 m de D+. Joan Llordella va tornar a ser segon i Guillem Cassú (Radikal Bikes), tercer malgrat patir una caiguda.

Vulpellac es va convertir en el centre neuràlgic de la prova diumenge, amb una etapa marató de 80 quilòmetres i 2.430 m D+ pel vessant oest del massís del prelitoral. Guillem Muñoz (Bluemotors), que participava en la modalitat West de la prova –s’inscrivia només en aquesta tercera etapa–, va ser el vencedor parcial després de liderar la cursa, amb Betalú, fins al quilòmetre 75, quan el líder de la general va patir una punxada que el va fer caure al tercer lloc parcial darrere Cassú i Llordella. En dones, Guylaine Ducol va imposar-se en cadascuna de les etapes i, al podi de la general, la van acompanyar Irene Martinez i Anna Segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)