Patinatge

El podi es resisteix

Patinatge artístic. El Maçanet acaba a una passa del podi i no pot repetir el tercer lloc de l’europeu 2017

El PA Maçanet no va poder repetir el podi de l’any passat en el campionat d’Europa de grups de xou petits. L’equip selvatà, entrenat per Sandra Casadevall, va actuar en segon lloc i va desplegar la coreografia Rat lab, amb la qual havia acabat subcampió del campionat d’Espanya. Provisionalment es va posar en el primer lloc de la classificació, però encara quedaven catorze equips per sortir i finalment va acabar en la quarta posició, a només una passa del podi. La victòria va ser per a l’equip italià del Portogruaro amb la coreografia Finally, I won. La plata se la va endur el CP Aldea amb Tame me, coreografia amb la qual va guanyar el campionat d’Espanya. El tercer lloc va ser per al Roma Roller Team (Leonardo da Vinci). L’altre equip gironí de la competició, l’FD Cassanenc, que participava en el seu primer campionat d’Europa, va acabar sisè amb The Filibusters sea. En la categoria juvenil, el Reus Deportiu va revalidar l’or amb la coreografia Lon-Dong. El CPA Celrà va acabar cinquè amb Mischie i el Bescanó no va poder repetir el bronze de l’any passat i va acabar fora del podi amb la sisena posició amb la coreografia Trapped.

Avui es disputarà la prova reina de l’europeu, la competició de grups de xou grans, amb el Girona i l’Olot com a favorits a l’or.

Grups juvenils
1r Reus Deportiu Catalunya
2n Mottense Itàlia
3r Royal Eagles Itàlia
5è CP Celrà Catalunya
6è CP Bescanó Catalunya
Grups petits
1r Portogruaro Itàlia
2n CP Aldea Catalunya
3r Roma Roller Team Itàlia
4t CP Maçanet Catalunya
6è FD Cassanenc Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)