Esport i política

Els greuges no s’han acabat

Política esportiva. Les unions de federacions reclamen una reunió amb Lete

Diferents unions de federacions esportives de l’Estat espanyol es van reunir ahir a Barcelona liderades per la UFEC per acordar demanar una trobada d’urgència amb el president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Ramon Lete, després de la sentència del Tribunal Constitucional que anul·lava la llicència única i que donava la raó a les federacions en aquesta reivindicació. L’objectiu d’aquestes entitats és, a més, el de continuar lluitant contra la resta de greuges que determinades modificacions legislatives del govern espanyol estan provocant contra l’activitat de clubs, esportistes i federacions.

Les federacions també reclamen una regulació especifica per al voluntariat esportiu, la rebaixa de l’IVA al tipus reduït (8%), l’exempció total de l’impost de societats per a entitats sense ànim de lucre que no superin els 100.000 euros anuals, la reforma de la legislació respecte a la responsabilitat civil en competicions de carrera, una solució a les entitats esportives afectades per la llei de costes, un pla de formació per a les entitats subjectes a la llei de transparència, l’exempció de les obligacions que imposa la llei contra el blanqueig a les entitats amb ingressos per sota dels 100.000 euros i una llei de mecenatge.

“L’objectiu de la trobada que volem tenir amb el amb el president del CSD és posar en valor que el Constitucional ens hagi donat la raó en la llicència única, explicar-li les accions que s’han de fer per restablir el dany que s’ha fet a moltes federacions i també que sigui conscient dels altres greuges que pateix l’esport”, va explicar el president de la UFEC, Gerard Esteva, després de la reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)