Atletisme

Mechaal, als 5.000 m d’Estocolm

Atletisme. El palamosí busca en una cita exigent de la Lliga del Diamant la mínima per a l’europeu de Berlín després d’assegurar-se ja una plaça en la prova dels 10.000 m

El palamosí Adel Mechaal buscarà avui en la cita de la Lliga del Diamant d’Estocolm la mínima dels 5.000 m per al campionat d’Europa de Berlín, una de les dues proves que aspira a disputar en la cita de l’agost. El català haurà de baixar de 13:38.10. Divendres a Huelva Toni Abadia (13:24.18) i Juan Antonio Pérez (13:28.30) ja van fer la mínima exigida.

El català correrà els seu primer 5.000 del curs després de fer la mínima dels 10.000 m en la copa d’Europa a Londres. L’última setmana s’ha entrenat en alçària a Font-romeu, però les males condicions del temps no l’han ajudat. “El seu segon objectiu és rebaixar la seva marca personal (13:15.40), però això dependrà de si la cursa és ràpida o no”, diu el seu entrenador, Antonio Serrano. El campió d’Espanya s’ha proposat doblar a Berlín en els 5.000 i els 10.000 m. Avui tindrà al davant una àmplia representació africana i els competitius germans noruecs Filip i Henrik Ingebrigsten. Els favorits són la jove sensació d’Etiòpia, Salemon Barega, de divuit anys, que va obtenir una victòria d’impacte a Eugene el mes passat; el kenyà Cyrus Rutto, i l’ugandès Jakob Kiplimo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)