Més esport

Godoy opta a medalla a Altafulla

Triatló. Es la primera vegada en els Jocs Mediterranis que es disputa aquest esport. La modalitat és l’esprint i la cursa femenina arrencarà a les 10.40 h. Els nois correran a les 13 h

El triatló s’estrena avui en els Jocs Mediterranis amb una única jornada de la modalitat esprint –750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres a peu–a la platja i un circuit urbà d’altafulla. Les noies –11 participants– correran a les 10.40 h i els 21 es posaran a l’aigua a les 13 h. L’única catalana serà la barcelonina de 25 anys Anna Godoy, que té bon record d’Altafulla perquè va ser proclamada campiona d’Espanya d’aquatló el 2014 i subcampiona d’Espanya de triatló el 2015. Les seves grans rivals seran “la portuguesa Melanie Santos, que té un nivell una mica superior al nostre, i la meva companya Ceci Santamaria.” “És un circuit molt divertit perquè no és del tot pla. En la bicicleta hi ha una pujada i després una baixada que el fa diferent. L’objectiu és pujar al podi”, explica Godoy, que arriba en forma: “Em vaig retirar fa dues setmanes a Leeds perquè havia fet cinc proves en pocs dies, però ara he descansat” La catalana, que el 2015 va fer plata en l’única edició dels singulars Jocs Mediterranis de platja, va lamentar no poder participar ahir en la desfilada de la inauguració: “Ens hem aixecar aviat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)