Ciclisme

Palafolls proclama els campions d’XCO

Ciclisme. Guillem Cassú va ser el vencedor sub-23 i quart absolut del campionat de Catalunya de BTT, ahir

El Cat Bike Club Ciclista de Blanes va organitzar ahir a Palafolls el campionat de Catalunya de BTT en la modalitat d’XCO, atorgat a la delegació gironina de la FCC i disputat en un circuit de 5 quilòmetres i mig i en el qual el bordilenc del Radikal Bikes Guillem Cassú va obtenir el títol de la categoria sub-23.

Cassú va ser quart en la cursa elit, en la qual el corredor d’origen bolivià Ever Alejandro Gómez (Olympia) va aconseguir el triomf i el títol elit seguit de Cris Bosque (TBellès) i Mario SInués (Massi). En la categoria femenina el títol absolut va ser per a la barcelonina Sandra Jordà, seguida de les corredores de les comarques gironines Laura Terradas (Irontech Tecnic Ambissist) i Meritxell Figueras (Artsport), segona i tercera elit en una cursa la més ràpida de les quals va ser Magda Duran (Biking Point). També va pujar al podi el tossenc Dídac Carvacho (Irontech Tecnic Ambissist), tercer en la categoria júnior després de ser el més ràpid d’un grup de tres que es jugaven aquesta tercera posició. Els campions júniors van ser Roger Colomina (Team One to one) i Lídia Fuentes (Massi) i el màster 30 Pablo Egeda (Biking Point) .

En la resta de categories els títols van ser per a Juan Pérez (Torreta) i Sara Méndez (Relber) cadet, Javier Jurado (Pallarès) màster 40, Mique Llaudet (Coluer) 50 i Josep Palomino (Navarcles) 60.