Patinatge

Reconeixement a l’any 2018 del CPA Girona

Patinatge artístic. L’Ajuntament va rebre el club, del qual en destaca el seu “treball en equip i per a la cohesió i la igualtat social”

“Considero que el Club Patinatge Artístic Girona és una eina potent de transformació social, perquè esteu fent visible l’esport i esteu fent visible l’esport d’elit en femení. I això és rellevant perquè sou l’exemple que tota ciutat voldria tenir: exemple d’esport de base i exemple d’esport humil però amb els valors del treball en equip i el treball per a la cohesió i la igualtat social”, va dir l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en la recepció al Club Patinatge Artístic Girona d’ahir.

L’Ajuntament de Girona va fer un reconeixement a la trajectòria i els èxits assolits pel CPA Girona aquest 2018, en un acte que s’ha produït els darrers anys i que va cobrar més força encara pel títol estatal assolit pel conjunt gironí aquest mes de març a la localitat asturiana d’Avilés. El primer or en la història de l’entitat gironina es va produir després del subcampionat en el campionat gironí del mes de gener a Fontajau i del segon lloc, també, en el campionat de Catalunya del mes de febrer a Reus. Al campionat d’Europa, disputat a Lleida, el CPA Girona va ser quart. La següent cita de les gironines serà aquest mes d’octubre, el campionat del món a la localitat francesa de La Vendée; on ja es va disputar l’europeu el 2017.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació i Esports del consistori, Josep Pujols, van rebre els representants de l’entitat encapçalats per la presidenta, Marta Ginès. L’acompanyaven la vicepresidenta, Marilós Balaguer; les entrenadores Nuri Soler i Júlia Vallverdú; patinadores i directius del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)