Handbol

El Fraikin Granollers tornarà al Blanc i Verd el 25 d’agost

Handbol. El conjunt vallesà serà l’equip Asobal que visitarà Bordils per la supercopa, per tercer cop seguit i després de la doble visita del Barça

El Bordils tornarà a rebre el Fraikin Granollers en la semifinal de la supercopa catalana, a partit únic el 25 d’agost (20 h). És el tercer cop que el conjunt Asobal que visita el Blanc i Verd és l’equip vallesà (2015 i 2016), després dels dos primers duels amb el Barça Lassa (2013 i 2014). L’estiu passat els d’Antonio Rama van jugar aquest duel de la competició catalana a Sarrià de Ter contra l’Augi.

L’altra semifinal serà entre el subcampió de copa –que es va disputar precisament al Blanc i Verd i que va guanyar el conjunt de Sergi Catarain–, el Sant Esteve Sesrovires, i el FC Barcelona Lassa. La federació catalana va sortejar també les semifinals de la supercopa femenina, que en aquest cas seran entre Granollers i la Roca, d’una banda, i Sant Vicenç i Sant Quirze, de l’altra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)