Waterpolo

Fora càbales i especulacions

Torneig femení. Miki Oca afirma que sortiran a guanyar Rússia, tot i que l’empat i fins i tot una derrota de fins a dos gols els permetria acabar primeres de grup, amb vista als quarts de final

La selecció espanyola femenina ha superat amb molt bona nota les quatre primeres jornades del campionat i avui (22 h per Esport 3) té la possibilitat de rematar la feina en la fase de grups amb un altre triomf contra Rússia, que li aplanaria el camí en els quarts de final. El rival més probable seria França. El combinat estatal en té prou amb un empat, i fins i tot amb una derrota de fins a dos gols, per acabar en primer lloc de grup. El seleccionador, Miki Oca, però, no va voler entrar en aquest joc després de la jornada de dijous: “Hem de sortir a guanyar el partit, no podem anar a especular amb el resultat. No hem de fer càbales, tot i que hem de tenir al cap el goal-average al final del partit, només si fos necessari.” Després de tres jornades molt plàcides contra Alemanya, Turquia i Sèrbia, Oca adverteix que aquest rival “és molt més potent i molt més dur que els anteriors”. I va etzibar: “És l’últim esprint del campionat i hem de tibar més que mai per intentar assolir l’or.”

En la selecció russa hi figuren cinc jugadores del Kirixi, el doble campió europeu, en què destaquen la golejadora Ekaterina Prokofieva i la portera Ana Karnaukh.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)