Natació

La Travessia de l’Estany vol fer el seu rècord

Natació. La 75a edició de la tradicional prova es farà el 16 de setembre i ja té obert el període d’inscripcions per arribar als 2.500

“Fem vessar l’Estany” és la campanya del Club Natació Banyoles per a la propera edició de la Travessia de l’Estany, la 75a, en què l’entitat banyolina s’ha marcat com a objectiu arribar als 2.500 participants per establir el rècord de la prova, que es farà el 16 de setembre.

“Aquest any, volem reivindicar la travessia com una gran festa de la natació i implicar-hi el màxim de nedadors, tant professionals com amateurs”, va dir el resident del club banyolí, Albert Comas, que va fer un crida, un cop ja s’ha obert el període d’inscripcions: “Fer realitat el repte que ens hem marcat i aconseguir que més nedadors que mai participin en aquesta edició de la travessia.” El CN Banyoles ha obert un lloc web específic per a la prova, en què els nedadors es poden inscriure tant a la prova esportiva com al dinar popular que es farà després, al parc de la Draga. És el primer cop que es fa i es pretén fer més gran la festa del 75è aniversari.

Un llibre commemoratiu amb el recull del material històric recopilat –fotografies antigues, cartells, medalles i altre tipus de material publicitari de la travessia, editat des que, el 1944, es va fer la primera travessia–, obra de Joan Anton Abellan i Josep Avellana, es presentarà el 20 d’octubre, coincidint amb Sant Martirià, quan es volen fer també dues exposicions per poder reflectir l’evolució de la prova, tant des del punt de vista esportiu com de les obres artístiques que cada any l’han anunciat. L’il·lustrador Francesc Daranas és l’autor del cartell d’aquest 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)