Futbol sala

Marc Tolrà (Barça) fitxa pel Benfica fins al 2020

Futbol sala. El tanca internacional barceloní va deixar el club blaugrana a finals de temporada en ser apartat de l’equip per l’entrenador

El tanca barceloní Marc Tolrà (1991) ha signat un contracte amb el Benfica portuguès fins a la temporada 2019/2020 després d’abandonar el Barça Lassa per la porta del darrera per un conflicte amb l’entrenador, Andreu Plaza. Tolrà es va formar des dels 13 anys en el FC Barcelona i després de ser cedit al CD Xota entre el 2013 i el 2015 va tornar al primer equip on va esdevenir un puntal. Les seves actuacions en el FC Barcelona li van permetre fer el salt a la selecció espanyola, amb la qual va ser subcampió d’Europa la temporada passada.

En declaracions al web del Benfica Tolrà admet que després de marxar del Barça buscava un equip sobretot ambiciós. “Vull tenir la possibilitat de guanyar títols i sobretot la Champions League”, va manifestar el jugador en el web del club portuguès. “El Benfica és un club reconegut en tot el món i em sento orgullós de defensar aquest símbol.”

Tolrà es veurà les cares amb el Barça i Andreu Plaza en la primera eliminatòria de la Champions League (2-7 d’octubre) a Halle (Bèlgica). En el grup, a banda del Barça i el Benfica, hi seran el Halle i el Kremlin United (França). Els tres primers passaran a la l’Elite Round.

El porter del Barça Juanjo, que va jugar al Benfica (2014-2016), va aconsellar al català que es decantés pel Benfica per sobre de les altres ofertes: “He parlat molt amb ells els últims mesos. M’ha parlat molt bé del club, de la unió que hi ha a l’equip i del professionalisme de tot. També m’agrada molt Lisboa com a ciutat i m’agradaria aprendre més sobre la història del club.”

Al Benfica coincidirà amb el seu company de la selecció espanyola Raúl Campos, que afronta la seva segona temporada al club, que també ha fitxat recentment el pivot brasiler Fits (Rebbio Emilia).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)