Waterpolo

“Hem complert les expectatives”

El balanç. Eugeni Ballarín, director general de Barcelona 2018, considera que la ciutat ha tornat a mantenir el llistó en l’organització d’esdeveniments esportius i assegura que ha rebut bons ‘inputs’ per part dels dirigents de la LEN

Eugeni Ballarín, director general de Barcelona 2018, considera que l’organització “ha complert les expectatives”. “El primer objectiu era fer un campionat al màxim de potent possible a tots els nivells i deixar la ciutat de Barcelona, com sempre, en el nivell més alt possible en el tema d’organització esportiva. A més, hem tingut una resposta dels equips espanyols magnífica, amb la qual cosa han estat a l’altura del campionat i, per tant, podem estar orgullosos del que hem fet”, resumeix. Ballarín considera que des dels estaments europeus s’ha valorat la feina feta: “Els inputs que ens han arribat de la LEN és que estan molt contents. Quan vam decidir organitzar el campionat ens havíem de diferenciar dels anteriors en aspectes que no havien desenvolupat de la forma que hem fet nosaltres. Hem buscat tenir una seu i una imatge molt cuidada, i crec que ho hem aconseguit. També s’ha fet un pas endavant en les presentacions i qui vingui darrere [Budapest] haurà d’estar al mateix nivell.” El director general de Barcelona 2018 també valora positivament l’afluència de públic i considera que la inversió que hagi pogut fer la ciutat s’ha compensat de sobres amb els beneficis que ha generat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)