Futbol sala

El Barça tanca la plantilla amb Arthur i Adri Ortego

Futbol sala. L’ala brasiler i el tanca madrileny, procedents del Magnus Futsal i el Saragossa respectivament, són les darreres peces del conjunt d’Andreu Plaza per a la temporada 2018/19

El Barça ha fet oficials els fitxatges d’Arthur i d’Adri Ortego. L’ala brasiler i el tanca madrileny completen la plantilla del conjunt blaugrana de cara la temporada 2018/19, que comença avui amb les primeres revisions mèdiques. Arthur, de 24 anys, arriba provinent del Magnus Futsal brasiler i encarna el perfil d’ala esquerrà que buscava la direcció esportiva després de la lesió, en el darrer partit de lliga, de Mario Rivillos. “És un somni fet realitat. Podré jugar al Barça amb jugadors com Dyego, Ferrão o Esquerdinha, a qui admiro”, comenta Arthur, que arriba al Palau Blaugrana després d’haver fet 31 gols en els 74 partits que ha disputat amb el Magnus Futsal en les dues darreres temporades. Arthur Guilherme de Souza signa fins els juny de 2020 amb el club assegura que “ve per guanyar títols”.

De la seva banda, Adri Ortego torna al Barça. El tanca madrileny ha fet tres temporades molt bones al Saragossa –en la darrera va acabar com a cinquè màxim golejador de la lliga amb 23 dianes– i s’ha guanyat a pols tornar al Palau. Ortego va militar al filial blaugrana durant tres cursos on va arribar a debutar amb el primer equip. El jugador madrileny, de 24 anys, agafarà el rol de tanca amb bona visió de joc, bon colpeig de pilota i una gran habilitat en la passada llarga que, fins ara, encarnava Marc Tolrà. Compartirà posició amb el també nou reforç Boyis.

El Barça tanca, doncs, la plantilla 2018/19 amb quatre altes –Arthur, Adri Ortego, Boyis i Dídac– i quatre baixes –Paco Sedano, Marc Tolrà, João Batista i Rafa López–. El conjunt blaugrana comença avui mateix una pretemporada en què hi haurà la copa Intercontinental i la copa de Catalunya com a grans al·licients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)