Futbol sala

El Barça comença la pretemporada

Futbol sala. L’equip blaugrana farà una estada a Andorra pensant ja en la nova copa Intercontinental que es jugarà a Tailàndia a finals de mes

El Barça Lassa ha començat la pretemporada amb les proves mèdiques i amb la presència dels quatre nous fitxatges per al curs 2018/2019: Dídac, Boyis, Arthur i Ortega, aquests dos últims confirmat tot just abans-d’ahir El primer gran repte de l’equip d’Andreu Plaza serà la nova copa Intercontinental, que es disputarà entre el 27 d’agost i el 2 de setembre a Tailàndia.

L’equip farà aquests dies una estada a Encamp (Andorra) fins diumenge. Avui l’entrenador, Andreu Plaza, i el director esportiu, Txus Lahoz, van donar la benvinguda als jugadors. “Crec que tenim un equip compensat; el grup va créixer al final de la temporada passada i amb les incorporacions crec que podem fer grans coses”, ha dit Plaza, que s’emportarà dos jugadors del filial a Andorra: el porter Santi Sahuquillo i l’argentí Rufino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)