Ciclisme

Casas i Calvo, setenes

Ciclisme. La catalana i la basca han passat la fase prèvia vuitenes i en l’enfrontament directe han estat molt inferiors a Rússia, la gran favorita

La vila-secana Helena Casas i la vitoriana Tania Calvo han acabat en la setena posició la seva participació en la prova de velocitat per equips de ciclisme en pista de l’europeu de Glasgow, la primera cita puntuable per a Tòquio 2020 en que ha quedat clar que el camí per obtenir una de els vuit places serà feixuc. Casas i Calvo han estat vuitenes en la fase prèvia en la qual hi han pres part deu parelles i s’han classificat per als quarts. En l’enfrontament directe, tot i millorar el seu temps amb un registre de 33.703, han perdut contra Rússia, que havia marcat el millor temps en la classificatòria i que ha tornat ha estat l’equip més ràpid. Lluitarà per l’or amb Ucraïna. Holanda i Alemanya s’enfrontaran també aquesta tarda per decidir el bronze. Espanya ha fet el setè millor temps dels vuit classificats superant Polònia i això li ha valgut la setena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)