Atletisme

Doblet britànic

La velocitat. Dina Asher-Smith, amb millor marca mundial de l’any (10.85), i Zharmel Hughes, amb rècord del campionat (9.95), obtenen els títols europeus de l’hectòmetre

La cloenda de la primera jornada de finals de l’europeu va servir per coronar els atletes més ràpids del campionat i demostrar el potencial dels velocistes britànics, que es van emportar els dos guardons de l’hectòmetre, amb Dina Asher-Smith i Zharmel Hughes com a protagonistes. Asher-Smith, que en els 200 m defensarà el títol d’Amsterdam, va signar la millor marca de l’any 10.85 –compartit amb la ivoriana Marie-Joséé Ta Lou– i va llançar un seriós avís a les principals especialistes nord-americanes i jamaicanes. La van acompanyar al podi l’alemanya Gina Lückenkemper (10.98) i l’holandesa Dafne Schippers (10.99), que no va poder defensar la corona.

La final masculina va tenir una absència notable, ja que en l’escalfament es va lesionar el francès Jimmy Vicaut, que compartia el lideratge europeu de l’any amb Hughes (9.91). El britànic, que ja havia ofert molt bones sensacions en les semifinals, no ho va tenir gens fàcil i va haver d’establir un nou rècord del campionat (9.95) per superar el seu compatriota Reece Prescod (9.96).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)