Handbol

Pascual confirma el “canvi”

Handbol. El tècnic del Barça argumenta que la nova filosofia es basa a “tenir més jugadors, poder córrer més, fer més rotacions i buscar opcions diferents de les d’altres anys”

El Barça acaba avui la concentració de pretemporada a Encamp (Andorra) i l’entrenador Xavi Pascual ha ratificat els “canvis de filosofia” als quals va fer referència dimarts el jugador Víctor Tomàs sobre la major polivalència dels jugadors. D’aquí a quatre dies l’equip blaugrana disputarà a Hamburg el primer amistós, contra el THW Kiel, i “el canvi –segons Pascual– es veurà en la posada de l’equip en pista”. La seva àmplia plantilla de divuit jugadors és important perquè “tenir més jugadors significa poder córrer més, poder fer més rotacions i buscar altres opcions que altres anys no hem fet perquè, potser, no teníem la plantilla que tenim ara”. Quant als cinc fitxatges, no amaga que s’estan integrant molt bé. “Hem fitxat pensant en el que volíem fer; estaven programats des de fa temps i tenim l’equip que volíem.” El tècnic espera que l’estada a Encamp serveixi per sortir “amb les coses clares” sobre el que es vol fer en l’aspecte tàctic.

Víctor Tomàs, motivat

El capità, Víctor Tomás, que aquesta temporada compleix dues dècades en el club, afirma que el Barça disposa d’una plantilla “molt bona i molt més llarga”. Malgrat tot, hi afegeix: “Som un grup que, si aconseguim donar al partit un caràcter de lluita i picardia, serem molt difícils de batre.” El curs passat va ser un malson per a Tomás. “Va ser la pitjor temporada com a professional. Per adonar-te del que has fet, de vegades cal tenir mals moments”, va recordar.“Aquest és un món molt competitiu i no val res haver estat setze temporades al màxim nivell, si no pots repetir. Tinc bones sensacions i estic molt motivat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)