Més esport

Mas guanya la plata i Xammar el bronze en el mundial de vela de 470

Vela. Tant l’embarcació femenina com la masculina han garantit una plaça olímpica per a Tòquio 2020 per a la federació espanyola

Els catalans Sílvia Mas i Jordi Xammar han obtingut avui medalla en el mundial de vela de les classes olímpiques que s’ha disputat a Aahrus (Dinamarca) i també han garantit, al costat de les seves respectives parelles de la classe 470, la plaça olímpica, que no és nominal, per a la federació espanyola. Tot i que iniciaven la jornada des del quart lloc en la general, Mas i la canària Patricia Cantero han estat brillants en la medal race –reservada només als deu primers i que puntua doble–i han acabat el mundial en una brillant segona posició. Les barcelonines Bàrbara Cornudella i Sara López han finalitzat en la cinquena posició. Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez, per la seva banda, han guanyat la medalla de bronze mantenint el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)