Atletisme

Raquel González acaba dotzena

La catalana Raquel González va finalitzar en la dotzena posició de la cursa dels 20 km marxa de l’europeu amb un registre d’1h31:48. La mataronina va estar en les primeres posicions des de l’inici i va formar part del grup de les dotze millors que es va formar abans del quilòmetre sis. Cap a la meitat de la prova Raquel González es va començar a despenjar, va estar entre el desè i el tretzè lloc, i va finalitzar en la dotzena plaça. El títol va ser per a la granadina María Pérez, que va demostrar que era la més forta –tot i tenir només 22 anys–, i va respondre als atacs de la txeca Anezka Drahotova –segona–, i la italiana Antonella Palmisano –tercera–, per distanciar-se’n a partir del quilòmetre setze. María Pérez es va emportar el títol amb 1h26:36, nou rècord dels campionats, i va superar per 26 segons la txeca. Laura García, de Huelva, va ser sisena amb 1h28:15.

Ajornada per olor de gas

La sortida de la prova femenina no es va donar a la seva hora ja que es va detectar molta olor de gas en la zona del circuit, es van activar els protocols de seguretat i els bombers ho van haver d’inspeccionar. Un cop solucionat es va decidir que la sortida femenina i masculina seria a la mateixa hora i que competirien plegats.

En la cursa masculina l’equip estatal va guanyar les medalles d’or i de la plata després d’una gran exhibició. L’extremeny Álvaro Martín va ser el campió amb 1h20:42, mentre que el madrileny Diego García va guanyar la medalla de plata amb 1h20:48. El murcià Miguel Ángel López, que defensava el títol, va acabar sisè amb 1h21:27, en una gran jornada.

TÍTOL EN LES NOIES

María Pérez va ser la millor en els 20 km marxa i va guanyar la medalla d’or

OR I PLATA EN NOIS

Álvaro Martí va guanyar el títol en els nois i Diego García va ser segon
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)