Ciclisme

De la Cruz, tercer de la general de la volta a Burgos com el 2017

Ciclisme. El vallesà de l’Sky, quart en l’etapa final, en què va brillar el colombià Iván Sosa

David de la Cruz (Sky) torna a arribar a la Vuelta amb el tercer lloc a la general de la volta a Burgos com a targeta de presentació. Ho fa, però, com un dels caps de files de l’Sky juntament amb Michal Kwiatkowski –vencedor de la volta a Polònia abans d’ahir, provinent del Tour– en lloc d’haver-se de buscar les garrofes amb el Quick-Step com en les dues darreres edicions, quan va ser líder de la general (2016) i va abandonar per caiguda (2017).

El vallesà va entrar finalment al podi de la volta castellana, resolta en el darrer quilòmetre de pujada a Las Lagunas de Neila (categoria especial). El colombià de només 20 anys Iván Sosa (Androni) va deixar tothom amb un pam de nas i es va endur l’etapa i la general, superant un altre dels talents americans –el més bo fins a la irrupció de Bernal (Sky)–, Miguel Ángel López (Astana); segon a 19 segons. Superman perdria el mallot de líder perquè tenia Sosa a només dos segons i no li va poder seguir la roda en aquest darrer quilòmetre. Llavors, De la Cruz amb l’ajuda d’Henao i la resta d’Sky, ja havia superat Igor Anton en la general.

5a etapa (141 km)
1r. I. Sosa (Androni) 3h26:37
2n. M. Á. López (Astana) a 0:19
3r.S. Pardilla (Caja Rural) a 0:21
4t. D. de la Cruz (Sky) m.t.
5è. I. Antón (DIm. Data) a 0:32
General
1r. I. Sosa (Androni) 19h00:37
2n. M. Á. López (Astana) a 0:17
3r. D. de la Cruz (Sky) a 0:53
4t. I. Antón (DIm. Data) a 1:04
5è. T. Geoghegan Hart (Sky) a 1:25
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)