Tennis

Del Potro s’enlaira fins al tercer lloc

Tennis. L’argentí s’instal·la al podi de l’ATP per primera vegada en la seva carrera després d’haver caigut en picat l’any 2016 per culpa de les operacions al canell esquerre

Per primera vegada en la seva carrera, l’argentí Juan Martín del Potro s’ha enlairat fins al tercer lloc de l’ATP amb 5.410 punts. Malgrat que va ser el jove prodigi del tennis mundial quan va guanyar l’obert dels EUA el 2009, l’èxit és el fruit de la perseverança. El febrer del 2016 va caure fins al lloc 1.045 després d’haver-se sotmès a quatre operacions al seu delicat canell esquerre. Aquell mateix any ja va obtenir una plata heroica a Rio i va tancar el curs liderant el triomf argentí en la copa Davis, en una final dramàtica jugada a Croàcia. Des de llavors no ha parat de millorar fins a arribar a desbancar l’alemany Alexander Zverev del tercer lloc del rànquing, rere els intocables Rafa Nadal, que domina amb mà de ferro amb 10.220 punts, i Roger Federer (6.480).

El gran enlairament de la setmana és el que ha protagonitzat el grec Stefanos Tsitsipas, finalista en el Masters 1.000 de Toronto signant el seu millor resultat. Era el 27è i ha ascendit dotze posicions fins al quinzè lloc, situant-se en el top 20 per primera vegada. El mataroní Albert Ramos és 41è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)