Natació

Ponce i Schrenck, bronze

Natació. Dues medalles per als catalans en la jornada inaugural de l’europeu paralímpic que es disputa a Dublín

La natació catalana va sumar ahir, en la jornada inaugural, les primeres medalles en el campionat d’Europa de natació paralímpica que es disputa a Dublín gràcies a l’actuació de Toni Ponce (CN Sitges) i Ariel Schrenck (CN Mataró). El nedador de Vilafranca va fer 2:34.18 en la final dels 200 m lliure de la categoria S5 en una cursa en què l’italià Francesco Bocciardo va establir un nou rècord del món (2:23.565). La plata va ser per al seu compatriota Antonio Fantin.

El nedador de Platja d’Aro Ariel Schrenck va guanyar el bronze en els relleus 4x100 estils fent equip amb Íñigo Llopis, Sergio Martos i José Antonio Marí. Van fer 4:00.75 i només van ser superats per Itàlia i Ucraïna.

En la final dels 100 m braça de la categoria SB9, Ariel Schrenck va acabar en setena posició amb 1:18.40. .