Atletisme

Àngel Mullera diu que seguirà corrent

Atletisme. El lloretenc, que va tancar la temporada d’estiu fa un mes i mig, ho va anunciar al seu Facebook

“Soc el que soc gràcies a l’atletisme i m’encantaria que el meu peque aprengués els mateixos valors que jo he après, faci l’esport que faci”, va dir Àngel Mullera (1984) ahir en el seu perfil de Facebook, acompanyat d’una imatge d’ell amb el seu fill en què anunciava que amb el suport de la seva dona i família intentarà seguir un altre any competint al màxim nivell. “Va, que ens divertirem!” tancava Mully, que en la seva anterior publicació a principis del mes de juliol havia donat per tancada la temporada i insinuava la possibilitat de retirar-se de manera definitiva. “Em prenc el juliol per recuperar-me. I prendrem la decisió del que faré l’any que ve, seguir o no. Tenia clar que volia parar aquesta temporada i crec que tinc forces fins al 2020, però si decideixo continuar he de canviar moltes coses: arribar fresc a l’estiu per als obstacles. Ho he de plantejar i veure les possibilitats. I si no..., és dur però s’ha de decidir” va argumentar llavors a aquest diari.

El guanyador de la medalla de bronze en el campionat d’Europa el 2014 en els 3.000 obstacles ni tan sols havia pogut competir aquest 2018 en la seva especialitat, per una lesió als isquiotibials el mes d’abril i un posterior trencament al soli, al juny. “Va ser mentalment: una davallada brutal perquè a finals de juny i principi de juliol has de començar a estar on fire” explicava. I hi afegia, resignat: “No tinc ni força ni ganes. I tampoc sé si podria fer un 3.000 obstacles sencer, perquè saltar el rial...”

Mully no va voler valorar la seva decisió ahir, perquè encara està pendent de lligar els canvis que farà per a la propera temporada, que va qualificar com a importants. En blanc aquest any, el 2017 tampoc va poder competir internacionalment perquè quan acabava la sanció de dos anys per no haver accedit a fer el control –no per positiu–, fins que no va tenir la llicència activada no va poder fer la mínima per a l’estatal i el mundial. L’estiu del 2015, Àngel Mullera no va poder superar una fractura d’estrès al peroné quan era un dels cinc atletes estatals amb mínima per anar al mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)