La selecció espanyola, subcampiona del món juvenil

Waterpolo. El combinat estatal, amb deu catalans, ha perdut contra Grècia per 8-9

La selecció espanyola juvenil de waterpolo s’ha hagut de conformar amb la medalla de plata en el mundial que ha acabat avui a Hongria després de perdre la final contra Grècia per un ajustat 8-9. El combinat estatal, amb deu catalans, s’ha vist condemnat amb un mal segon quart.

Els grecs han fet un bon inici de partit i s’ha situat amb un 1-3, que el conjunt estatal ha pogut anivellar al final del primer quart (3-3). En el segon període la selecció espanyola, però, la selecció espanyola no ha estat encertada i Grècia ha situat un parcial d’1-4 que els han dut al descans amb tres gols d’avantatge (4-7). En el trcer quart, el combinat espanyol ha reaccionat i en atac s’ha trobat amb un inspirat Bernat Sanahuja, que ha marcat els tres darrers gols d’Espanya, sis en tot el partit. El 8-9 va arribar a 4:53 del final i Espanya ha tingut un parell d’accions per empatar però no hi ha aconseguit.