Més esport

Craviotto, segon en el mundial

Piragüisme. El lleidatà i el gallec Cristian Toro van guanyar la medalla de plata en K2 200 m

El lleidatà Saúl Craviotto i el gallec Cristian Toro van guanyar la medalla de plata en K2 200 m del mundial que s’està disputant a Portugal. Els campions olímpics i europeus de la modalitat van anar progressant i van arribar a meta amb un registre de 32.133, però no van superar la parella hongaresa, que va aconseguir el títol. Mark Balaska i Balazs Birkas van fer una sortida molt ràpida i sempre van anar per davant. Al final, van guanyar amb 31.873 i van poder mantenir el primer lloc davant la remuntada de Craviotto i Toro per dues dècimes (0.260).

Craviotto també va disputar les eliminatòries del K4 500 m amb els gallecs Cristian Toro i Rodrigo Germade i el balear Marcus Cooper. Van guanyar la seva sèrie amb una registre d’1:21.314, aconseguint el millor temps de tots els participants, i es van classificar directament per a la final d’avui.

La banyolina Laia Pèlachs i la gallega Natalia garcia van disputar la semifinal del K2 500 m i van quedar lluny de classificar-se per a la final. En la seva semifinal, van ocupar la novena posició, amb un registre d’1:49.530, a més de cinc segons de les guanyadores de la prova. En la final, el títol va ser per a les hongareses Anna Kavasz i Danuta Kozak (1:43.065).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)