Atletisme

Sales, campió de 1.500 m

Atletisme. Va guanyar la medalla d’or en el campionat iberoamericà, mentre que Salas en perxa i Castells en el martell van guanyar el bronze

El migfondista de la Galera Llorenç Sales (FC Barcelona) va guanyar la medalla d’or en els 1.500 m del campionat iberoamericà que s’està disputant a la localitat peruana de Trujillo. Llorenç Sales es va imposar amb un registre de 3:48.27, al davant del brasiler Thiago do Rosario, que va arribar segon amb 3:49.50, mentre que va completar el podi el porto-riqueny Alfredo Santana, amb una marca de 3:50.15.

En aquestes primeres jornades els atletes catalans van guanyar dues medalles més, totes dues de bronze. En el salt de perxa el rubinenc Dídac Salas (FC Barcelona) va ocupar la tercera posició del podi amb un registre de 5,10 m. El títol el va guanyar el brasiler Augusto da Silva amb un salt de 5,40 m. En el llançament de martell femení Berta Castells (València Esports), de Torredembarra, també va pujar a la tercera plaça del podi. Va fer un millor llançament de 66,68 m. El títol iberoamericà va ser per a l’argentina Jennifer Dahlgren, que es va imposar amb una millor marca de 68,89 m.