Futbol sala

Objecte de desig confessat

Futbol sala. La parròquia de l’Industrias Santa Coloma, encapçalada pel seu president, Vicenç Garcia, sempre fa gala d’una especial predilecció per la copa Catalunya, el primer títol del curs

Quan un jugador arriba a Santa Coloma procedent d’un altre equip, Vicenç Garcia, el president de l’actual Industrias, s’encarrega de confessar-li un dels seus grans desitjos per al curs que comença; guanyar la copa Catalunya. “Sempre m’ha fet molta il·lusió. Quan no la teníem, més. Però ja n’hem guanyat una. És una copa que, com a catalanista i independentista, m’agrada. Porta les arrels del que, de veritat, és la meva nació”, va desgranar ahir Garcia durant la presentació de les noves samarretes de l’entitat que encapçala. “Ens ho ha dit i repetit. Vol la copa Catalunya. La valora molt i sap que és una competició en què tenim més possibilitats”, coincideixen Miquel Feixas i Albert Cardona, dos dels nous fitxatges colomencs i models ahir en l’estrena de la nova imatge del club. “Ell té ambició i ens la contagia. Nosaltres, òbviament, també la volem. Creiem que tenim plantilla per competir i guanyar-la. Crec que hem fet una bona pretemporada i, sobretot, hem fet pinya”, hi afegeix Cardona, més conegut com el Pirata, que té entre cella i cella una hipotètica final de la copa Catalunya amb el Barça, el seu antic club, però sense menystenir l’Escola Pia, el rival de divendres en les semifinals que es jugaran al Palau Blaugrana. “Serà bonic i especial però molt complicat. Tenen molts jugadors de talent però confio molt en l’equip que tenim. Som un gran grup”, accepta Feixas, també exblaugrana, que enguany compartirà porteria amb el també exculer Cristian.

“Guanyar la copa Catalunya cada any sé que és pràcticament impossible perquè el Barça és molt Barça, però de tant en tant seria bo per al club. És el debut oficial de l’equip i sempre em fa il·lusió”, comenta Vicenç Garcia, que considera que un dels millors moments de la seva trajectòria com a alma mater del club és la consecució de l’única copa Catalunya que té l’entitat (2012). “L’Adolfo va córrer la banda, va retallar i va creuar la pilota per fer el 3-2. Va ser una alegria gegant per a l’afició que va venir a Santa Coloma”, recorda el president, que sempre, abans de començar el curs, recorda als nous fitxatges que la copa Catalunya és el seu gran desig confés.

ELS PROTAGONISTES

Com a català i independentista, m’ha fet molta il·lusió guanyar-la. La copa Catalunya porta les arrels de la nostra nació
Guanyar la del 2012 va ser un dels moments més feliços com a president
Vicenç Garcia
president de l’Industrias
El Vicenç ens ha traslladat l’ambició que té per aquesta competició i també la volem guanyar
Albert Cardona
jugador de l’Industrias
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)