Natació

Rècord per a la història

Natació. La Travessia de l’Estany, diumenge de la setmana que ve, es presenta a Barcelona amb la voluntat de “fer vessar l’estany”

“Serà una edició especial i ens hem proposat el repte d’aconseguir que més nedadors que mai participin en aquesta travessia perquè simbòlicament fem vessar l’estany”, va dir ahir el president del Club Natació Banyoles, Albert Comas, en la presentació de la 75a edició de la Travessia de l’Estany.

L’acte es va fer a la seu de la UFEC, a Barcelona, amb representants del club, l’Ajuntament, la federació catalana, el Consell Català de l’Esport i la UFEC. Les diferents institucions van destacar el valor de la travessia en el calendari català i el fet que la prova, que supera els 2.000 participants cada mes de setembre, hagi assolit les 75 edicions.

La Travessia de l’Estany es farà diumenge de la setmana que ve, 16 de setembre. I inclourà quatre proves, amb una sortida per a cadascuna: travessia general per a menors, trofeu Dolors Feixas, general femenina i general masculina. Després, es farà un dinar popular d’aniversari de la travessia, al mateix club i obert als participants i els seus acompanyants.

A l’Espai EatArt de la Fundació Lluís Coromina es farà una exposició del 75è aniversari, que s’inaugurarà el dissabte 15 de setembre, i des del 12 d’octubre al Museu Arqueològic hi haurà una exposició fotogràfica. També s’editarà el llibre commemoratiu La Travessia de l’Estany, que es presentarà el diumenge 21 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)