El Barceloneta, l’onzena al sarró

El CN Atlètic Barceloneta, amb el mateix bloc que el curs passat i a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani, segella el primer títol del curs en una final de la Lliga Catalana en què no va concedir cap mena de possibilitats al seu rival, el CN Sabadell (17-4). El conjunt de Chus Martín va marcar diferències de bon començament –el primer parcial va ser de 4-0–, però en el descans l’equip sabadellenc encara resistia després d’un quart que va acabar amb taules (6-2). Amb molta més varietat de recursos, l’escletxa encara es va fer més gran en la segona part, que l’equip mariner va sentenciar amb uns parcials de 6-1 i 5-1. Molt més disputada va ser la final de consolació, en què CN Sant Andreu va superar el Quadis CN Mataró, per un ajustat 10-9.