Ciclisme

Soler i De la Cruz, preseleccionats

Ciclisme. Formen part de la convocatòria provisional de l’equip espanyol que participarà en el mundial d’Innsbruck. Vuit corredors competiran en la prova en ruta i dos, en la contrarellotge

Javier Mínguez, seleccionador espanyol de ciclisme de carretera, va anunciar ahir la preselecció de tretze corredors per a la prova en línia i de quatre per a la contrarellotge del mundial d’Innsbruck, que es farà entre el 23 i el 30 de setembre. Entre els convocats hi ha els catalans David de la Cruz (Sky) i Marc Soler (Movistar), així com el mallorquí Enric Mas (Quick Step) i l’eivissenc Lluís Mas (Caja Rural). Els preseleccionats per a la prova en línia, dels quals només vuit disputaran la cursa del diumenge 30, són Alejandro Valverde (Movistar), Jonathan Castroviejo ( Sky), Ion Izagirre (Bahrain-Merida), Mikel Landa (Movistar), Jesús Herrada (Cofidis), Pello Bilbao (Astana), Mikel Nieve (Mitchelton-Scott), Omar Fraile (Astana) i Rubén Fernández (Movistar), a més de Soler, De la Cruz i Lluís i Enric Mas. Per a la prova de contrarellotge, que tindrà lloc el dimecres 26, s’hauran de disputar les dues places disponibles quatre corredors del Movistar: Jonathan Castroviejo, Imanol Erviti, Jorge Arcas i Marc Soler. Els ciclistes seleccionats per a la prova en línia faran una concentració a Sierra Nevada del 21 al 27 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)