Waterpolo

El CN Sabadell fitxa Maggie Steffens

Waterpolo. L’estrella americana, campiona del món i olímpica, arriba per cobrir la baixa de Pili Peña. El seu compatriota Duncan Lynde reforça l’equip masculí

El Club Natació Sabadell ha incorporat Maggie Steffens, una de les millors jugadores del món. La nord-americana, de 25 anys i nascuda a Sant Ramon, Califòrnia, arriba al club vallesà procedent de l’IVSE hongarès per suplir la baixa de Pili Peña, que ha fitxat pel CN Sant Andreu. Steffens és doble campiona olímpica a Londres 2012 i Rio 2016 i campiona del món, a Kazan 2015, on va se escollida millor jugadora del torneig. A més, el 2014, amb només 21 anys, va ser nomenada millor jugadora del món per la FINA.

Steffens, però, no és l’únic reforç per al CN Sabadell. L’equip masculí ha fitxat el també estatunidenc Duncan Lynde. El boia arriba de l’OFI grec, on va jugar la temporada passada, després de tota una carrera a la Universitat de Long Beach.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)