Ciclisme

De la Cruz es queda amb la mel als llavis a la Vuelta

Muntanya. El sabadellenc acaba tercer en una etapa en què Nairo Quintana torna a patir i el balear Enric Mas se situa tercer

El retorn a la muntanya no ha comportat un canvi de líder avui a la Vuelta, però sí la constatació que un dels favorits, Nairo Quintana, no està fi. El colombià s’ha despenjat en l’ascens final al Balcón de Bizkaia i l’endemà de perdre el tercer lloc ha cedit més temps. El canadenc Michael Woods ha fet l’atac bo en l’últim quilòmetre en una escapada de quatre corredors per adjudicar-se l’etapa, amb el sabadellenc David de la Cruz havent-se de conformar amb el tercer lloc. En la classificació general, el grup de favorits ha notat els esforços acumulats a aquestes altures i Alejandro Valverde i el balear Enric Mas han retallat vuit segons al líder Simon Yates. El d’Artà ha pujat fins a la tercera plaça en treure-li 1’04” a Kruijswijk, que cau del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)