Handbol

El Barça comença la lliga de campions amb derrota

Handbol. El conjunt blaugrana, que ha arribat a perdre de 7 gols (30-23), acaba cedint per la mínima a la pista del Rhein-Neckar (35-34)

El Barça Lassa ha començat la lliga de campions amb una derrota per la mínima a la pista del Rhein-Neckar (35-34), on no hi ha pogut guanyar en cap de seves cinc visites. El conjunt blaugrana, que ha arribat a perdre de fins a 7 gols de diferència (30-23), ha anat gairebé sempre a remolc del seu rival i la reacció final no ha estat suficient per emportar-se algun punt del SAP Arena de Mannheim. Pel Barça ha destacat l’aportació del jove Aleix Gómez, el màxim anotador del partit amb 11 gols, 5 dels quals de penal.

La primera meitat, sota la batuta del central suís Andy Schmid, ja ha estat de domini local. El parcial al descans ha estat de 16-13. El pròxim partit del Barça a la lliga de campions serà el dissabte 22 de setembre al Palau Blaugrana contra el Veszprém.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)