Tennis

França situa el 2-0 amb el triomf de Pouille contra Bautista

Tennis. Demà, la parella López-Granollers necessita un triomf per forçar la tercera jornada de la semifinal

França ha fet un pas de gegant aquesta tarda i ha situat el 2-0 en la semifinal que l’enfronta contra Espanya. Lucas Pouille s’ha imposat aquesta tarda a Roberto Bautista per 3-6, 7-6 (5), 6-4, 2-6 i 6-4 i ha situat el 2-0 després que Paire s’imposés a Pablo Carreño en el partit partit.

Pouille, número u de l’equip francès, que dirigeix Yannick Noah, ha remuntat davant un Bautista que ha sortit a jugar amb pressió, sabent que una derrota deixava contra les cordes a Espanya. En un duel intens i que s’ha decidit per petits detall, el tennista de Castelló ha guanyat el primer set però no ha pogut rematar i Pouille, animat per l’afició francesa, ha aconseguit el segon punt per a l’equip francès. Abans, al matí, Benoit Paire havia sumat el primer punt de la semifinal en vèncer Pablo Carreño, número u del conjunt de Sergi Bruguera, per 7-5 , 6-1 i 6-0 en una mica menys de dues hores. Carreño ha disposat de tres boles de set en el primer parcial, dos en el novè joc (5-4), amb servei del francès, i una altra després amb el seu propi, però les ha desaprofitat. A partir d’aquí, s’ha acabat el partit per al de Gijón. Amb la lògica eufòria dels gairebé 14.000 aficionats francesos que veien el partit, Paire ha enllaçat nou jocs consecutius per apuntar-se el primer parcial per 7-5 i, tot seguit, el segon per 6-1.

Després cedir el segon set, Carreño i Bruguera han marxat al vestidor. El jugador es ressentia de les molèsties a l’adductor esquerre que el van obligar a retirar-se en la segona eliminatòria de l’Open dels EUA. El cas és que, tot i que ha jugat amb la cama embenada la tercera mànega, Paire li ha tornat a passar per sobre i li ha clavat un 6-0 per tancar el partit.

Demà dissabte, l’equip espanyol ha de guanyar el partit de dobles que disputaran, a partir de le s14 hores, la parella formada per Feliciano López i Marcel Granollers i Nicolas Mahut i Julien Bennetau. La història, però, els juga en contra, perquè Espanya no ha remuntat mai un 2-0 en la història de la Davis.

França, doncs, ho té tot de cara, com també ho té Croàcia, que també domina la seva semifinal contra els Estats Units per 2-0, després de les victòries de Coric i Cilic davant Johnson i Tiafoe respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)