Tennis taula

Quatre catalanes inicien l’europeu d’Alacant

Tennis de taula. Gàlia Dvorak, Sofia-Xuan Zhang, Sara Ramírez i Alba Fernández formen part de l’equip estatal femení

Quatre jugadores catalanes disputaran a partir d’avui i fins diumenge el campionat d’Europa individual i de dobles que es disputa a Alacant. Gàlia Dvorak, Sofia-Xuan Zhang, Sara Ramírez i Alba Fernández formen part de l’equip estatal, juntament amb Maria Xiao. Els dos primers dies es jugaran les fases de grups classificatòries i a partir de dijous es disputaran els quadres finals d’eliminatòries directes.

Uns 260 jugadors, masculins i femenins, de 44 països diferents disputaran la competició que es farà en dos llocs, el Centre de Tecnificació Pedro Ferrándiz, on es disputarà la fase final, i el pavelló Pitiu Rochel. Hi haurà cinc modalitats, la individual masculí, la individual femenina, el doble masculí, el doble femení i el doble mixt. La modalitat per equips va separada i es va disputar l’any passat.

El francès Emmanuel Lebesson i la turca Hu Melek defensaran el títol guanyat fa dos anys a Budapest, mentre que els principal favorits són l’alemany Timo Boll, tercer del rànquing mundial, i l’austríaca Sofia Polcanova, dissetena de la llista femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)