Ciclisme

Movistar i Soler aspiren al podi a Innsbruck

Ciclisme. L’equip navarrès disputa la duríssima contrarellotge per equips (62,8 km) que inaugura avui el campionat del món

El vilanoví Marc Soler torna a l’acció després d’una llarga aturada després de la clàssica de Sant Sebastià i ho fa amb un gran repte, ajudar el Movistar a pujar al podi avui en la contrarellotge per equips del campionat del món, que comença avui a Innsbruck (Àustria).

L’equip navarrès va ser tercer en el mundial de Richmond del 2015 amb dos dels ciclistes que repetiran aquesta vegada en l’alineació de titular, de només sis corredors: Jassa Sütterlin i Andrey Amador. El sextet el completaran Winner Anacona, Imanol Erviti i Nelson Oliveira. El recorregut, de 62,8 quilòmetres, és probablement el més exigent de la història amb un port de 5 km situat en la part final, fet que ha obligat a l’equip a posar un contrarellotge pur –Anacona– en l’equip titular. El favorit és el Quick-Step, que aspira a alçar el seu quart títol en set edicions. Amb tot, l’actual campió és el Sunweb, que compta amb el poderós Dumoulin de líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)