Handbol

Mostra de credencials

El Barça Lassa supera amb autoritat el Veszprém hongarès, un dels grans candidats a la Champions, en l’estrena europea al Palau Blaugrana

El conjunt blaugrana exhibeix solidesa defensiva i una bona sintonia col·lectiva

BARÇA 31 VEsZPRéM 28

FC BARCELONA LASSA:Pérez de Vargas, Tomás (1), Mem (6), Palmarsson (3), Fàbregas (1), Petrus i Ariño (2) –set inicial–, N’Guessan (3), Aleix Gómez (2), Sorhaindo (2), Duarte (1), Mortensen (7), Entrerríos (1), Andersson i Dolenec (2)TELEKOM VESZPRÉM:Sterbik, Gajic (8), Nagy (4), Lekai (1), Blagotintsek, Ilic (1), Manaskov –set inicial–, Hansen, Mackovsek (4), Strlek (4), Tönessen (2), Nilsson, Mahé (2) i Nenadic (2).MARCADOR:Text.ÀRBITRES:Martin Gjeding i Mats Hansen (danesos).PÚBLIC:2.828 espectadors al Palau Blaugrana.

El Palau Blaugrana va torna a vibrar amb l’handbol europeu després de gairebé sis mesos. I el conjunt blaugrana va fer oblidar, per uns minuts, l’eliminació contra el Montpeller dels vuitens de final de la passada edició de la Champions amb un triomf contra el Veszprém hongarès, uns dels grans candidats al ceptre europeu. Una clara mostra de credencials davant un equip que arribava al Palau amb cinc cares noves i aires de renovació. És el primer triomf del Barça en aquesta lliga de campions després de caure a la pista del Rhein-Neckar Lowen alemany en el duel inaugural de la competició.

Ahir, el Barça va posar la directa només d’iniciar el partit. Tot i que l’exblaugrana Nagy va obrir el marcador, un parcial de 4-0 per als locals va marcar les primeres diferències. La defensa 5-1 plantejada per Xavi Pascual, amb Ariño dificultant la circulació de pilota, va causar molts problemes als hongaresos. Tot i el parcial i l’empenta dels locals, Sterbik, un vell conegut de la parròquia blaugrana, va tornar a posar el seu equip dins el partit amb diverses aturades de mèrit.

Els dos conjunts es van carregar d’exclusions molt ràpid en un duel que es va tornar a accelerar en el final del primer temps. Un parcial de 3-0 dels blaugrana va encendre el Palau i va donar un coixí molt còmode al Barça per afrontar el segon temps (17-14).

L’atac blaugrana, comandat en els laterals per Dika Mem i Timo N’Guessan, va afinar en l’inici de la represa i va generar un màxim avantatge de cinc gols (22-17). La defensa 5-1 amb Ariño i també Duarte encarnant la figura del defensor avançat seguia fent mal al Veszprém, que va reaccionar tard. Mortensen, molt encertat des dels set metres –amb dues vaselines a Sterbik incloses–, va deixar bona imatge en la seva estrena al Palau Blaugrana. En la línia de tot l’equip, que, ajudat sota els pals per un Gonzalo Pérez de Vargas brillant, va fer una exhibició de potencial i va mostrar les credencials en la seva estrena a la Champions com a local.

ELS VESTIDORS

El triomf ens reforça per com hem jugat. Aquesta serà la nostra cara aquest any. Volem jugar amb ritme i ser agressius
Estem en un grup terrible i pot passar de tot. Ens hem de fer forts al Palau, i ha estat així
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
És un camí complicat i ple de pedres, però és un triomf que ens il·lusiona
Víctor Tomás
capità del barça lassa

El pitjor

Nom i Cognom

Text per explicar qui ha estat el pitjor del partit

El millor

Nom i Cognom

Text per explicar qui ha estat el millor del partit

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)