Waterpolo

El Terrassa tornarà a desafiar el Barceloneta

Waterpolo. Els vallesans intentaran posar fi al domini dels mariners no només en la supercopa d’Espanya sinó també en les competicions estatals

CN SABADELL 6 CN TERRASSA 8

CN ASTRALPOOL SABADELL:Serrano, S. Cabanas (2), Carrillo(1), Matoso (1), Bustos, Teclas, Fenoy (1), Muller (1), Feixach, López-Escribano, Carrasco, V. Cabanas, Mardones, Lynde i Bonet.CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanahuja (4), Mora (1), Alarcón, Ò. Aguilar (1), De la Fuente, Sánchez (1), Salvador, Barroso, Gallego, Rodríguez, Pericas (1), Segura i Chico..PARCIALS:2-2, 2-2, 0-3 i 1-2.ÀRBITRES:Colominas i Jiménez.

BARCELONA 5 BARCELONETA 11

CN BARCELONA:Lorrio, Davie, Van den Burg, Ferrer, Flores (1), Valera (1), Esteller (1), Delgado (1), Gommà (1), Marsal, Aznar i Aguirre.ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera (3), Granados (1), Munarriz (1), Vrlic (1), Larumbe (1), P. Linares (1), Fernández (1), Tahull (2), Perrone, Mallarach, Bustos i M. Linares.PARCIALS:2-3, 0-3, 2-3 i 1-2.ÀRBITRES:Verdejo, Borrell i Galindo.

L’Atlètic Barceloneta i el Terrassa repetiran aquest migdia (13 h, piscina Pere Serrat) la final de la supercopa del 2017 després de superar, ahir, el CN Barcelona i el CN Sabadell, respectivament. L’equip de Chus Martín aspira al seu 13è títol, el quart consecutiu, en un duel que ja s’ha convertit en un clàssic en el waterpolo català en els últims anys. Els dos equips ja van jugar la temporada passada la final de la lliga i també la de la copa. El Barceloneta ha encadenat 13 lligues i sis copes i l’última final que va perdre va ser precisament una de la supercopa, el 2014, contra el Sant Andreu (13-11).

En la primera semifinal d’ahir, el CN Barcelona va intentar plantar cara al seu poderós rival conciutadà, però malgrat un bon inici els mariners van capgirar ràpidament el marcador amb dos gols de Tahull des de la boia i van començar a marcar diferències gràcies al talent dels llançadors internacionals: Martín Famera, Fran Fernández i Alberto Munárriz.

El Terrassa ho va tenir més complicat contra el CN Sabadell. Els sabadellencs es van avançar però el juvenil Sanahuja va capgirar el resultat tot solet. Sergi i Gerard Cabanas van capgirar el resultat (4-3) però en la segona part, quan els terrassencs –liderats un altre cop per Sanahuja– es van posar al davant, van saber mantenir el control.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)