Handbol

La lliga Asobal continua

Handbol. El Fraikin BM Granollers juga a Lleó en un duel d’aspirants al subcampionat i el Barça Lassa rep el Bidasoa –que ocupa el segon lloc de la classificació– al Palau Blaugrana

La vida continua i el Fraikin BM Granollers afronta avui a la pista de l’Ademar de Lleó (20.30 h per LaLigaTV), l’últim subcampió, una altra jornada de la lliga Asobal en un inici de curs especialment dur, tant a dins com a fora dels terrenys de joc. L’equip vallesà vol mantenir la condició d’invicte en un territori hostil, on només ha pogut guanyar dues vegades i ha esgarrapat tres empats en 24 visites. L’Ademar, que també competeix en la lliga de campions, jugarà especialment motivat després de l’ensopegada a la pista del Bidasoa Irun (25-18).

Precisament, el Bidasoa serà el rival del Barça al Palau Blaugrana (16 h per Barça TV) en l’altre partit avançat de la quarta jornada. Els resultats previs del conjunt basc han posat en alerta el tècnic Xavi Pascual. “El Bidasoa s’ha guanyat a pols el fet d’estar en la part alta de la classificació. Estan jugant bé, han guanyat partits amb solvència i han fet un pas endavant claríssim respecte al curs passat”, destaca. El partit posarà a prova el millor equip ofensiu –el Barça acredita 44 gols de mitjana– contra la millor defensa –el Bidasoa només ha rebut 66 gols, 22 per partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)