Esports de muntanya

Segon triomf de Jessed

Curses de muntanya. El corredor d’Estana s’imposa en l’Ultra Pirineu, que ja havia guanyat el 2009, en la primera edició

Jessed Hernández va aconseguir la seva segona victòria en la desena Ultra Pirineu. El corredor d’Estana, al peu de la serralada del Cadí, on es disputa la competició, ja havia guanyat el 2009 la primera edició d’aquesta prova, que en aquell moment tenia el nom de Cavalls del Vent. Hernández va fer els 110 km de recorregut i 6.800 m de desnivell positiu amb un temps de 12h35:36 i va tenir una lluita igualada amb el corredor d’origen marroquí Zaid Ait Malek, que va aturar el cronòmetre en 12h40:26. El podi el va completar l’empordanès Jordi Gamito (13h01:23), que fa un mes va ser tercer en l’Ultra Trail del Mont Blanc. En dones, la victòria va ser per a la russa Ekaterina Mityaeva (15h12:24). La polonesa Magdalena Lackaz (15h56:52) va ser segona i la catalana Roser Español (16h31:55), tercera.