Futbol sala

El Palau, seu de la fase elit

Futbol sala. El Barça es jugarà, del 14 al 18 de novembre, l’accés a la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League davant la seva gent

“És molt important tenir la nostra gent a prop per intentar accedir a la final a quatre; el bitllet cada dia és més car”, va dir fa uns dies Txus Lahoz, el mànager esportiu de la secció de futbol sala del Barça. El conjunt blaugrana estava a punt de disputar la Main Round de la UEFA Futsal Champions League i Lahoz va confirmar que, en cas de passar de ronda, el club demanaria a la UEFA organitzar l’Elite Round. Els homes d’Andreu Plaza van acabar en segon lloc la primera fase de la màxima competició europea i la mateixa UEFA va confirmar ahir que el Palau Blaugrana serà la seu d’un dels quatre grups que decidiran qui accedeix a la final four de la Champions League. “Estem molt contents, tant en l’aspecte esportiu, perquè tindrem un plus més gràcies a la nostra gent, com en l’aspecte social, perquè el públic del futbol sala podrà gaudir d’una competició europea de màxim nivell a casa”, hi va afegir ahir Txus Lahoz. Els altres tres amfitrions de grup seran l’Sporting portuguès, l’Era-Pack Chrudim txec i el Vytis lituà. Els altres tres rivals del Barça Lassa en aquesta fase elit, que es disputarà del 14 al 18 de novembre, se sabran divendres. En el sorteig, a Nyon, hi haurà tres bombos: el de caps de sèrie –Movistar Inter, Benfica, Kairat Almaty i Ugra Gazprom–, que és d’on sortirà la gran amenaça del Barça, situat en el grup de segons classificats. El Benfica i el Halle-Gooik, situat al tercer bombo, van formar part del mateix grup que el Barça i no es podran aparellar de nou.

No serà la primera vegada que es jugui al Palau una fase elit de la Champions. En la primera, el curs 2011/12, el Barça va acabar alçant la primera UEFA Futsal Cup de la seva història a Lleida. El 2014/15, el Barça també va accedir a la final a quatre, però va acabar perdent la final contra el Kairat, que es va disputar a Lisboa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)