Waterpolo

Més pólvora a Can Llong

Waterpolo. El CN Sabadell, reforçat amb l’estrella nord-americana Maggie Steffens, tornarà a ser el rival a batre en la lliga estatal

L’Astralpool CN Sabadell començarà demà a Can Llong (12.45 h) contra la Sirena CN Mataró el camí cap al seu setzè títol de lliga, el novè de consecutiu. Els dos equips esperen l’arribada de les seves jugadores nord-americanes per la setmana vinent –Maggie Steffens i Kiley Neushul (vindrà al gener), el Sabadell; i Gabby Stone i Brigitta Games, el Mataró–, però mentre que l’equip vallesà manté el bloc del curs passat, el maresmenc s’ha renovat a fons, amb set baixes i una nova cara a la banqueta, la brasilera Marina Zablith en substitució de Florin Bonca. L’equip mataroní té molta feina per fer i ara mateix és lluny de poder repetir els duels més o menys equilibrats de fa un parell de temporades. Els dos clubs ja es van enfrontar en les semifinals de la supercopa d’Espanya, amb triomf sabadellenc per 16-9.

El paper d’alternativa del totpoderós Sabadell se l’ha guanyat amb tot mereixement el CN Sant Andreu, segon el curs passat, que la setmana passada, amb els reforços d’Anna Gual i Pili Peña, va cedir en els penals en la final de la copa de Catalunya, disputada a la piscina del GEiEG.

Tarragó, al Mediterrani

Una de les novetats d’aquest inici de curs ha estat la incorporació de la mataronina Roser Tarragó a les files del Mediterrani si més no fins al gener, quan té previst anar a Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)