Patinatge

Pere Marsinyach és el subcampió mundial de patinatge artístic

Patinatge artístic. El cardoní fa una gran actuació i només el supera l’italià Luca Lucaroni que guanya el tercer títol seguit. Carla Escrich acaba quarta en noies

Pere Marsinyach (Foment Cardoní) ha aconseguit un brillant subcampionat mundial després de fer una gran actuació i ha pujat per primer cop al podi en un campionat del món sènior. El patinador de Cardona ha sumat totes les puntuacions per sobre el 9.0 i n’ha aconseguit dues de 9.7 en l’impressió artística. El títol ha sigut per l’italià Luca Lucaroni que s’ha mostrat molt superior i amb dos 10 i cinc 9.9 en la nota artística ha sumat el seu tercer títol mundial de manera consecutiva. El madrileny del Reus Deportiu, Sergio Canales, s’ha quedat molt aprop del podi i ha acabat quart, mentre que Llorenç Álvarez (Ripollet CPA) ha sigut sisè.

En la final femenina Carla Escrich (Caldes d’Estrach) també ha estat molt aprop del podi al finalitzar quarta, en el seu millor resultat en un mundial. Noemí Isla (PA Cadí) ha sigut setena. El títol mundial l’ha guanyat l’italiana Sílvia Nemesio per tercera vegada consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)