Futbol sala

El Barça s’encalla amb el Peníscola al Palau (1-2)

Futbol sala. El conjunt blaugrana perd el primer partit de la lliga en un duel en què han topat fins a vuit vegades amb els pals de la porteria visitant

El Barça ha perdut avui el primer partit de lliga avui al Palau Blaugrana. El Peníscola, que ha fet un partit molt seriós, s’han endut els tres punts del feu blaugrana gràcies, en gran part, als vuit pals que ha fet el conjunt local i que han impedit que els catalans s’hagin endut un resultat millor.

El duel entre catalans i valencians ha estat un mar d’imprecisions en l’inici. El Peníscola, atrevit, ha pressionat molt amunt des de l’inici a un Barça que no s’ha sentit còmode fins ben entrada la primera meitat. El gol de falta de Chino (12’) ha posat les piles als blaugrana a qui el seu entrenador demanava més actitud. En els darrers compassos del primer temps, el Barça ha olorat el gol però un extraordinari Molina, el porter visitant, ha ofert un repertori extraordinari d’aturades i ho ha evitat. Només l’ha pogut superar Roger, però els àrbitres han anul·lat el gol per unes mans prèvies del jugador de Gràcia.

Els visitants han perdut presència en la segona meitat, forçats per un Barça més intens i millor. El domini blaugrana s’ha traduït ben aviat en l’empat (25’). Esquerdinha ha controlat amb el pit una gran passada de Dídac i ha superat Molina amb una definició precisa. Semblava que els locals no tindrien problemes per girar la truita al duel però, en una de les poques ocasions que ha tingut en el segon temps, el Peníscola ha empatat. Hugo ha trencat la cintura a Arthur i ha superat Dídac per tornar a posar el seu equip per davant. I, aleshores, la malastrugança. A falta de quatre minuts, Andreu Plaza ha decidit jugar amb Dyego de porter jugador i en la primera ocasió, els blaugrana han vist com la mala sort els passava una mala jugada: una doble rematada d’Esquerdinha i Ortego ha picat amb el pal i el travesser, la quarta i la cinquena fusta dels blaugrana en la segona meitat. Però, no han estat els darrers perquè els catalans han acabat enviant fins a vuit pilotes al pal. No ha estat possible i el Barça ha perdut el primer partit de la temporada en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)