Patinatge

Pere Marsinyach guanya la plata en el mundial

Patinatge artístic. El cardoní va fer una actuació molt brillant i només el va superar l’italià Lucaroni, que va ser el campió per tercera vegada seguida

Pere Marsinyach (Foment Cardoní) va aconseguir un brillant subcampionat mundial després de fer una gran actuació i va pujar per primer cop al podi en un campionat del món sènior. El patinador de Cardona va sumar totes les puntuacions per sobre del 9.0 i en va aconseguir dues de 9.7 en la impressió artística. Pere Marsinyach va finalitzar el disc curt en la segona posició i en el programa llarg la va mantenir. En el mundial de l’any passat a Nanjing (Xina) el cardoní va quedar a les portes del podi i va acabar en la quarta posició.

El títol de campió va ser per a l’italià Luca Lucaroni, que es va mostrar molt superior als seus rivals. En la nota artística, Lucaroni va aconseguir dues notes de 10 i les altres cinc van ser de 9.9. L’italià era el favorit, ho va demostrar sobre la pista i va sumar el seu tercer títol mundial de manera consecutiva. La tercera posició va ser per a un altre italià, Alesandro Amadesi.

El madrileny del Reus Deportiu, Sergio Canales, va quedar molt a prop del podi i va finalitzar en la quarta posició. Va mantenir el lloc que va aconseguir en el disc curt, i va millorar força el resultat del mundial de fa un any en què va ser novè. Llorenç Álvarez (Ripollet CPA) va millorar dues posicions respecte a l’actuació preliminar de dimecres i va aconseguir el sisè lloc, el mateix que va ocupar a la Xina l’any 2017.

Carla Escritch (Caldes d’Estrach) va finalitzar en la quarta posició en la prova femenina i va aconseguir la seva millor classificació en un mundial, l’any passat a Nanjing va ser sisena. En el programa lliure va millorar una posició respecte al que va fer en el disc curt. Noemí Isla (PA Cadí) va acabar setena i va repetir la classificació mundialista de fa un any. El títol de campiona va ser per a la italiana Sílvia Nemesio, que va aconseguir el títol per tercera vegada consecutiva, i la van acompanyar en el podi dues compatriotes, Letizia Ghiroldi i Sílvia Lambruschi.

El mundial de patinatge artístic de França finalitzarà avui amb la disputa dels quartets, en els quals hi haurà la presencia del Lliçà de Vall, i dels grups de xou grans amb tres representants catalans, el Reus Deportiu, CPA Girona i el CPA Olot, que defensarà el títol.

LES NOIES

Carla Escritch va estar a prop del podi en la prova femenina i va acabar quarta

GRUPS GRANS

El CPA Olot, el CPA Girona i el Reus Deportiu tanquen aquest vespre el mundial
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)