El Barcelona perd en l’inici de la segona fase de la LEN

Waterpolo. Va ser derrotat per l’Ortigia, l’amfitrió, i avui juga contra el favorit

BARCELONA 6 ORTIGIA 9

CN BARCELONA:Lorrio, Davie, Azmar, Ferrer (1), Flores (3), Varela (1), Esteller, Montes, Delgado (1), Goma, Marsal, Van Ijperen i Aguirre.CC ORTIGIA:Caruso, Cassia, Abela (1), Jelaca (2), Di Luciano, Farmer, Giacoppo, Español (1), Rotondo (1), Vapenski (2), Susak, Napolitano (2) i Pellegrino.PARCIALS:0-1, 2-3, 3-2 i 1-3.ÀRBITRES:B. Duraskovic (Montenegro) i M. Birakis (Grècia). Van excloure definitivament Ferrer, Rotondo i Napolitano.COMENTARI:El CN Barcelona va ser derrotat en el primer partit del seu grup de la segona fase de la copa LEN que es disputa a Siracusa, Itàlia. L’Ortigia, el conjunt amfitrió, el va superar per 6-9 en un partit en què els barcelonins van anar sempre a darrere en el marcador. El primer quart va finalitzar amb un mínim 0-1 en contra i es va arribar al descans amb un 2-4. El tercer quart va ser l’únic favorable als barcelonins i es van situar amb un mínim 5-6 a falta de vuit minuts per acabar. El conjunt italià va estar més encertat en el darrer període i es va tornar a distanciar en el marcador amb un parcial d’1-3. Víctor Flores, amb tres gols, va ser el més destacat del CN Barcelona. En el CC Ortigia juga el català Albert Español, que va fer un gol. El CN Barcelona jugarà avui contra l’OSC Budapest, el favorit per aconseguir la primera posició del grup, i que ahir va goleja el VK Monar Split per 3-14 sense cap tipus de problema.