Futbol sala

El Barça topa amb els pals

Futbol sala. El conjunt blaugrana estavella vuit pilotes a les fustes de la porteria d’un Peníscola que s’endú els tres punts en la seva visita al Palau

BARÇA 1 PENÍSCOLA 2

FC BARCELONA LASSA:Dídac, Aicardo, Arthur, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Roger, Adolfo, Boyis, Esquerdinha, Adri Ortego i Leo Santana.PENÍSCOLA REHABMEDIC:Molina, Xavi Cols, Iván Rumbo, Raúl Gómez i Juan Emilio –cinc inicial– Isi, Gava, Hugo, Claudino, Orzáez i Chino.GOLS:0-1 (12’) Chino. 1-1 (25’) Esquerdinha. 1-2 (28’) Hugo.ÀRBITRE:Rodrigo i Sánchez.PÚBLIC:2.237 espectadors al Palau.

16 equips

sense propera

Voler i no poder. El Barça va tenir molt mala sort ahir en la visita del Peníscola al Palau. Els homes que dirigeix Andreu Plaza van topar fins a vuit vegades amb les fustes de la porteria del visitant Molina, que, per a més inri, va fer un partit extraordinari i va oferir un recital d’aturades. D’aquesta manera, el Barça encaixa la primera derrota en la lliga.

La porteria del Peníscola es va empetitir en el segon temps i només Esquerdinha va poder enviar la pilota al fons de la xarxa. El brasiler, que encadena quatre partits seguits veient porteria, va adormir amb el pit una passada llarga de Dídac i va superar Molina amb una definició precisa. Abans, el Peníscola s’havia avançat amb un llançament de falta, obra de Chino. Els valencians havien fet uns primers 20 minuts molt seriosos i el Barça no s’havia trobat còmode en cap moment.

En el segon temps, el conjunt blaugrana va estar molt millor, però els pals i Molina van evitar que els tres punts es quedessin al Palau. El gol d’Hugo en una de les poques ocasions del Peníscola en la segona part va ser decisiu.

Definit el camí cap a la ‘final four’

El Barça va quedar emparellat amb el Gazprom rus, l’Ekonomac serbi i el Futsal Rekord polonès en el sorteig de la fase elit de la Champions League, que es disputarà del 14 al 18 de novembre al Palau Blaugrana. Els russos, que tenen un combinat de jugadors brasilers i russos, són el gran rival a batre. El Barça ja va guanyar l’Ekonomac en la fase elit del 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)