Tennis

Carballés i Martínez, a la final

Tennis. El granadí i el valencià es disputaran avui la primera edició del Challenger Sánchez Casal Mapfre

Roberto Carballés i Pedro Martínez es veuran les cares avui en la final del primera edició del Challenger Sánchez Casal Mapfre que s’ha disputat aquesta setmana a les instal·lacions del club de Castelldefels. Carballés, primer cap de sèrie del torneig, va haver de suar més perquè va necessitar tres sets per superar l’argentí Marco Trungelitti. Va ser un duel molt dur en què el tennista de Granada va necessitar tres sets per segellar el bitllet per a la final (6-4, 1-6 i 7-5). El granadí es pren la revenja després de perdre la setmana passada a les semifinals del Challenger de Florència contra el mateix Trungelitti. En la final d’avui, Carballés busca el segon títol de l’any després d’adjudicar-se l’ATP 250 de Quito el mes de febrer passat en què va superar Albert Ramos.

De la seva banda, el tennista d’Alzira Pedro Martínez Portero es va desfer sense miraments de Filippo Baldi (6-4 i 6-2). Martínez busca el tercer Challenger de l’any després de guanyar a Egipte i Bastad.

En la final de dobles, el canari David Vega i el brasiler Marcelo Demoliner van superar (7-6 i 6-3) el duet format per l’australià Ramez Junaid i l’holandès David Pel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)