Tennis

Greu lesió de Del Potro: fractura de la ròtula de la cama dreta

Tennis. L’argentí, número 4 del món, es va lesionar en els vuitens de final del Masters 1.000 de Xangai contra Boric

El tennista argentí Juan Martín del Potro acaba l’any amb una greu lesió i es perdrà, amb gairebé tota seguretat, el Masters de Londres, competició per la qual ja tenia la plaça assegurada. Delpo té una fractura a la ròtula de la cama dreta i, tot i que no s’han especificat terminis de recuperació, tot apunta que no podrà tornar a competir fins el 2019. El jugador de Tandil es va haver de retirar en el partit de vuitens de final del Masters 1.000 de Xangai contra el croat Borna Coric, després decaure durant el primer set.

“És un moment molt difícil. Sento molta tristesa, és un cop molt dur que em deiza sense forces anímicament. Se’m fa una muntanya tornar a estar en una recuperació... No ho esperava”, ha dit Del Potro en un comunicat. Cal recordar que l’argentí ha tornat al màxim nivell després d’uns anys molt complicats per diverses lesions, sobretot en els seus canells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)