Handbol

El Barça, a semifinals de la Super Globe

Handbol. L’equip blaugrana supera clarament l’Al-Najma (37-28) en el partit inaugural al Duhail Sports Hall de Doha

El Barça Lassa ha superat l’Al-Najma sense problemes (37-28) en el partit inaugural de la Super Globe i demà (16 h) es jugarà l’accés a la final contra el vencedor del partit entre el Montpeller i Hammamet tunisià.

L’equip blaugrana, a còpia de contraatacs, ha marcat diferències de bon començament (6-1) i sinó hagués estat per alguna desconnexió final podia haver arribat al descans amb un resultat més contundent (19-14). Després de la represa, els àgils jugadors de la primera línia de del conjunt de Bahrein no s’han donat per vençuts, però el Barça ha acabat imposant la seva superioritat en tots els aspectes del joc i la major amplitud de banqueta per segellar una màxima diferència de 9 gols (37-28). Excepte Sorhaindo, tots els jugadors de camp han anotat i el màxim golejador blaugrana ha tornat a ser el danès Casper Mortensen, amb cinc dianes. El seu compatriota Kevin Moller ha fet 14 aturades en 39 llançaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)